zvonek

Jak si vybrat ten správný zvonek?

zvonekMožná to vidíte jako pouhý detail, ale zvuk zvonku dodá vašemu vchodu více charakteru. Jako svědek vaší osobnosti vzbuzuje zvědavost návštěvníka.

Doba pronikavých zvonků je naštěstí pryč. V současné době existuje mnoha modelů, melodií a stylů. Za pár desítek korun již máte (kabelový nebo bezdrátový) zvonek s výběrem zvuku zvonku od velmi tradičních až po velmi pozoruhodné. Nezapomeňte, že zvuk zvonku budete slýchat každý den!

Tlačítko je umístěno u vstupu a zvonek vevnitř na jednom nebo více strategických místech. Poznámka: Pokud zvolíte bezdrátový model, který pracuje na rádiových vlnách, musíte vzít v úvahu určitý odstup mezi zvonkem a tlačítkem. Vypočítá se jako funkce volného prostoru. Například dělící stěna může způsobit, že je vzdálenost větší.

Vynalézavý gadgets
imagesVelmi trendy, bezpečnější a dražší systémy, telefony a (ještě lépe) videotelefony. K tomu budete potřebovat rozpočet tisíce korun, ale jako bydlící si můžete vychutnat větší bezpečnost, pohodlí a soukromí (nechcete-li otevřít dveře a nevědět kdo volá).
Moderní značky se zabývají všemi druhy inovativních gadgets, aby jejich modely byli atraktivnější. Jako například automatické otevírání dveří, dokonalá kvalita obrazu na obrazovce, Hands-free terminály v kombinaci s telefonními systémy (což snižuje počet drátů a zařízení), detektory pro digitální otisky prstů a tak dále. Kromě systémů s dvojitým zapojení, jsou zde i videotelefony pro analogové aplikace. Do první skupiny je však lépe přístupný a umožňuje snadné připojení k telefonu.


Posted in Stavba.