zahrada

Užijte si zahrady se správným krbem

zahradaKrby a terasové ohřívače umožňují, aby jste si i chladnější večery mohly užívat na zahradě. Existuje mnoho způsobů jak si na zahradě zatopit. Ohniště Vám zajistí útulný večer a jistě si rádi zavzpomínáte na staré časy, zatímco plynový krb je moderní doplněk k modernímu zahradnímu designu. Co je ta nejlepší volba? Zde je několik tipů a rad co je tou nejlepší volbou pro příjemné večery v zahradě.

Hezký design se skrytou plynovou lahví

Kdo by si pomyslel, že v moderním designu v útulném dřevěném stole je zabudovaná plynová láhev. Pouze z blízka můžete vidět, že plameny nehoří ze dřeva. Stolní krby mají moderní design. Ve dne se podobají květináči podle jejich barvy a tvaru a večer vydávají příjemné teplo. Jedná se o unikátní terasové ohřívače, které jsou pro každého kdo má rád pěknou zahradu. Kromě toho je možné chránit dětské ruce proti ohni odpovídajícím ochranným sklem.

Ohřívače pro dlouhé večery v zahradě

stojici ohřivačKdyž je vám venku příjemně, může být brzy později, než se očekávalo. Proto je dobré vybrat si terasový ohřívač. Stojící a stolní terasové ohřívače, které jsou poháněné plynem jsou ideální, protože vydávají velké množství tepla do okolí. Tyto modely vidíme také často v některých restauracích, ale jsou také pěkný doplněk do soukromé zahrady. Stolní ohřívače jsou nižší a vyzařují teplo na šířku proto je okolí kde sedíte pěkně vyhřívané. Stojící ohřívače dosáhnou menší vzdálenosti, ale pokryjí větší plochu. Plameny ve skleněné trubici vám dodají útulný pocit skutečného ohně.

Teplo jako profík

elektricky ohřívačChcete vytápět terasu jako profík? Pak zvolte elektrické terasové kamna. Ty jsou k zavěšení na zeď nebo je můžete položit do stojanu. Věnujte pozornost tomu, zda ohřívač lze umístit přímo na zeď nebo je zde potřeba větší vzdálenost proti přehřátí lampy. Existují i speciální topidla do party stanu. Teplo z elektrického ohřívače vám bude připadat jako teplá deka na terase. Různé typy mohou být na dálkové ovládání a nastavitelné na požadovanou teplotu. Jestliže chcete úplný komfort zvolte ohřívač s infračervenými schopnostmi. To ohřívá pouze část na kterém se odráží a ne prostor kolem něj.

Ohniště nebo koš na oheň

Ten kdo je tak trochu staromódní zvolí si opravdové ohniště. S velkou zahradou je možné všechno a proto si můžete dovolit provizorní táborák, ale kdo bude chtít další den mít pěknou a čistou zahradu je lepší se rozhodnout pro koš na oheň. Ty jsou k dispozici v různých modelech, jako je koš tvaru jehlanu, krbu nebo misky. Příjemný oheň vybízí k napíchnutí buřta a pěkně si to užívat. Prostě máte večer o zábavu postaráno!


Posted in Zahrada.