Alukov

Získejte další variabilní místnost s posuvným zastřešením terasy

AlukovTerasa je místem, kde můžete relaxovat, scházet se s rodinou nebo pořádat oslavy s přáteli. Pokud si chcete užívat tyto chvíle po celý rok a za každého počasí, doporučujeme terasu vhodně zastřešit.

Díky posuvnému zastřešení terasy získáte další místnost, která může být buď zcela uzavřená jako zimní zahrada, částečně otevřená pro neustálý přísun čerstvého vzduchu anebo plně otevřená jako běžná terasa. Posuvné zastřešení CORSO od tradičního českého výrobce společnosti ALUKOV umožňuje přizpůsobit jakýkoliv typ terasy tak, jak je zrovna potřeba.

Alukov

Tip na využití terasy:

Pracovna snů

Zpestřete si práci z domova přesunem na terasu. Zabudovaný stínící systém zastřešení terasy CORSO zamezí nežádoucím slunečním odleskům na monitoru počítače. Můžete pracovat na čerstvém vzduchu, který vám bude neustále doplňovat energii. Veškeré zázemí domova budete mít po ruce, a pokud si budete potřebovat odskočit, uzamykatelný mechanismus zastřešení vám dočasně pomůže nechat práci rozdělanou.

CORSO a jeho vychytávky

ALUKOV při vývoji svých zastřešení myslel i na ty nejmenší detaily, které zákazníkům zpříjemní pobyt na terase. Nerušený panoramatický výhled zajišťují skleněné výplně, které lze ovšem v případě potřeby nebo silného slunce zakrýt zabudovaným stíněním. Jednotlivé části zastřešení lze snadno zajistit proti nechtěnému otevření pohodlným zamykáním v úrovni pasu EASY UP, díky kterému se nemusíte ohýbat pro zabezpečení jednotlivých segmentů až k zemi. Jednoduše tak zastřešení zamknete i proti nezvaným návštěvníkům. Pro domácí mazlíčky je zase v zastřešení zabudován speciální vchod, díky kterému mohou korzovat do zahrady a zpět, pokud jim to dovolíme. Nejnovějším vylepšením je elektrický posuv segmentů, který umožňuje zastřešení zavřít stiskem tlačítka dálkového ovladače, což ocení například osoby se sníženou pohyblivostí.

Alukov

Vedle jednoduché manipulace a kvalitního technického zpracování je ale důležitý i design. Aby zastřešení skutečně dotvářelo domov, mělo by se perfektně přizpůsobit vzhledu a orientaci domu i tvaru zahrady. Systém posuvného zastřešení CORSO nabízí výběr z mnoha barev a tvarů zastřešení a vždy se vyrábí každému zákazníkovi na míru zvlášť. Zastřešení poté působí stejně dobře, jako by se s ním počítalo již před samotnou stavbou domu. Výhodou je i zajištění kompletního procesu zastřešení terasy od jednoho dodavatele. ALUKOV kromě předprodejní konzultace, výroby na míru a včasné dodávky a instalace zajišťuje také poprodejní servis a nadstandardní záruku na materiály.

Alukov

Zastřešení CORSO je možné si prohlédnout v showroomech ALUKOVu v Praze a Orli u Chrudimi, kde máte příležitost si na vlastní kůži vyzkoušet lehkost otevírání i další technická vylepšení a přesvědčit se o špičkové řemeslné výrobě zastřešení.

 


Posted in Interier, Zahrada.