subu

Prémiové dekorativní materiály pro váš interiér!

Prémiové dekorativní materiály pro váš interiér!

laminat4uKompaktní desky:  nanopovrch pro pracovní desky kuchyní a koupelen. Absolutně hladký povrch a úžasnými vlastnostmi! Lehce se čistí, neodráží světlo, hygienický, zvýšená odolnost proti poškrábání, lehce opravitelný…. Ve formě laminátů HPL (tl. 0,9 mm) jej lze použít i na dvířka nábytku.

Obkladové panely (i exteriér – fasády):kompaktní desky, HPL kompozitní desky, Reynobond,…máme k dispozici certifikovaný ucelený systém podkladového roštu i lepidel!

Kování: Hettich, Kabinkové nerezové kování Sanikab pro vestavby toalet a šaten.

Lepidla a tmely: Bostik  (lepí skoro vše, plně použitelné v domácnostech i ve firmách. Lepí pod vodou. Minimální smrštitelnost v čase. Trvale plastické, však s ohromující pevností!

Více informací naleznete na: www.laminatyprotruhlare.cz

Kolekce DIY – kolekce materiálů „udělej si sám“:

Kamenná dýha – Slate Lite : pravý kámen nalepený na podkladové pryskyřici. Lehce se s ním pracuje a vytvoří se velmi zajímavé dekory stěn. Možno lepit i na prohnuté plochy, či ze zadní strany prosvítit. Více na našich produktových videích.

Dřevěné obkladové 3D panely:  štípaný dub v mnoha dekorech, smrk, třešeň. Desky se do sebe zasouvají jedna do druhé a lehce se přišroubují k podkladové desce.

SIBU: dekorační materiál s mnoha aplikacemi. Lepit lze jednoduše opět přímo na stěny nebo plochy nábytku (dvířka, dveře, atd)

Více informací naleznete na: www.laminat4u.cz

 

 


Posted in Interier, Stavba.