Florea

Recept proti zimě? Květiny, květiny, květiny – čerstvé a romantické

FloreaProč zrovna romantické? Vždyť sv. Valentýn už je téměř za dveřmi, láska visí ve vzduchu a květiny v tomto období by měly zdobit nejen interiéry, ale také ženy. Kterými květinami potěšit obě strany a jaké jsou možnosti?

Kytice růží v netradičním kabátku

Řeč je o květinových krabičkách, které jsou nesmírně romantické a v období svatého Valentýna ještě žádanější. Dárková krabička ve tvaru srdce plná sametově rudých růží je velmi oblíbený valentýnský dárek, který může být ještě dokonalejší, pokud mezi květy růží umístíte romantický vzkaz.

Speciálně pro svátek zamilovaných připravily naše floristky romantické květinové krabičky, které dýchají luxusem a romantikou! Pokryty jsou např. bílým, červeným nebo světle fialkovým italským papírem.

HERMIONEPozvěte jaro k sobě domů ještě o něco dříve

Nevadí, že městu ještě vládne zima. U vás doma může vládnout jaro. Květinové krabičky nabízí pestrou škálu barev, velikostí i květinových mixů, které pokryjí interiér jarní náladou. Květinové krabičky plné tulipánů nebo chryzantem patří mezi nejoblíbenější jarní dekorace.

Ceny květinových krabiček startují na 369 Kč/ks, ale máme samozřejmě i dražší květinové krabičky pro náročné, bohaté květinové mixy a další zajímavé kombinace.

 

Sv. Valentýn – čas pro velké činy

Florea Kdy jindy poslat své lásce velkou kytici, třeba 100 růží, než právě na svatého Valentýna? Rudé růže jsou samozřejmostí, vždyť jsou symbolem spalující vášně a nehynoucí lásky. Ty nejkrásnější kousky rostou pod hvězdným širým nebem na afrických farmách. Nezní to přímo romanticky?

Právě ty z Afriky patří mezi nejoblíbenější kytice ze 100 růží. Přesně takové najdete i na našem květinovém e-shopu. Sami si můžete vybrat, jak velkou kytici pro vás uvážeme a také z jakých růží. Máme jak levné červené růže od 17 Kč/ks, tak superprémiové růže vysoké kvality a luxusní růže s XXL květy pro speciální momenty.

20170209_071424Řezané květiny ze všech koutů světa

Jsme největší a nejspolehlivější on-line květinářství v České republice. Jsme Florea.cz, která čerstvé květiny miluje a rozumí jim. Jako jediní máme vlastní rozvoz květin – chlazenými vozy rozvážíme květiny do všech měst a vesniček v celé ČR za 95 Kč nebo zdarma a každý všední den. V ceně každé kytice získáváte možnost poslat kytici se vzkazem a v dárkovém balení.


Posted in Interier, Video, Zahrada.