zahradní jezírko

Přírodní kámen, univerzální, luxusní a nadčasový

zahradní jezírkoDlažba z přírodního kamene

Přírodní kámen má v zahradě mnoho použití. Nejznámější z nich je samozřejmě využití kamene jako chodník. Tento zahradní přírodní kámen je nadčasový, má luxusní vysoce kvalitní vzhled. Je k dostání ve všech tvarech, barvách na velikostech.

gabionyKamenné gabiony

Ze skalky pod japonskou zahradou až po balvany na břehu jezírka. Kamenné balvany mohou byt v zahradě použitý různými způsoby. V době současné můžete často vidět gabiony (ocelové rošty drátěné) naplněné balvany.

sochy z kameneKamenné schody, hraný na krycí desky

Často jsou schody okraje nenápadné, pivo jako krásné detaily v zahradě je můžete zvýraznit například dokončením přírodním kamenem. Na mysli můžete mít třeba i okraj jezírka Nebo bazénů, nebo okraj či desku, kterou umístíte na vrcholu cihlové zdi nebo sloupu.

Výrazné prvky z přírodního kamene

Ozdoby, podstavce sochy jsou často z přírodního kamene. Obvykle v klidně barvě šedé nebo bílé. Na podstavec z přírodního kamene můžete umístit sochu nebo misku. Máte i velký výběr kamenných soch. Ty jsou na celý život a časem jsou ještě hezčí.

Nábytek z přírodního kamene

Deska stolu s z přírodního kamene je robustní si vydrží po celý život. Vezměte lavičky z tohoto kamene jsou velice krásné.K dostání jsu například atmosférické exmpláře speciálně vyrobené pro Japonské nebo orientální zahrady. Jen je třeba je dobře umístit, protože jsou masivní a ne snadno se dají přemístit.

Květináč s nádoby na vodu

jezírko z přírodního kameneKvětináč, nádoby na vodu, žlaby z kamene mají robustní vzhled. Takový robustní květináč může dát Vaši zahradě něco navíc.

Přírodní kámen; kreativní zakázka

To, co mnozí lidé nevědí, je to, že přírodní kámen si můžete objednat i na zakázku. Například logo společnosti nebo číslo domu mohou být vyrobeny z přírodního kamene. Tak zapůsobíte na hosty ještě dřív než vejdou k Vám domů.


Posted in Interier, Stavba, Zahrada.