brihard_home_safe_2__2

Sejfy, Trezory a Skříně na zbraně

screenshot_8

 

Potřebujete TREZOR na zbraně? Víte kde začít s výběrem?

konsmetal_mlb_80-2_szuflada_na_bron_klasa_s1_1_2_Za prvé, měli byste uvažovat, zda není potřeba zabezpečit vaše zbraně před ostatními členy své rodiny. V takovém případě byste měli zvolit větší bezpečí. Bezpečné = velké jako skříň; omyl to bohužel nestačí. Z trezorů na dlouhé či krátké zbraně se stává nejen místo skladování zbraní, ale klenotů, rodinných fotografií, peněz a dokladů a to protože jsou nehořlavé.

Obvykle výrobce trezorů udává, kolik zbraní může být uchováváno v sejfu; Proto byste měli také věnovat pozornost počtu a délce vašich zbraní. Například v případě, že zbraně jsou s optickým zaměřovačem, může být takřka nemožné vícero těchto zbraní umístit v počtu udávaným výrobcem. Je potřeba počítat o čtvrtinu menším prostorem než udává výrobce.

t-safe-skrin-na-deset-zbrani-sz-3-mZdá se, že všechny trezory jsou si velmi podobné, ale jejich ceny jsou výrazně odlišné. Někdy se cena liší dokonce několikrát. Důvod je velmi jednoduchý: levné trezory prodávané v ČR nesplňují požadavky České republiky pro trezory navrženy tak, aby zbraně, například se stěnou o tloušťce 2 mm (3 mm je minimální tloušťka pod zákonné požadavky), dokázaly ochránit vaši domácnost. Tyto trezory jsou nejen nevhodné, nejsou v souladu se zákony, ale také nejsou bezpečné. zákonů, Dle zákona není dovoleno držet zbraně v těchto trezorech a nezajišťují bezpečí ani před zloději dokonce ani před dětmi. V roce 2010 v Německu byly posíleny zejména pravidla pro ukládání zbraně po incidentu, kdy dítě v raném věku vzalo zbraň uloženou nevhodně a zastřelilo svého bratra. Lidé by tedy měli kupovat trezory, které předejdou těmto katastrofám.

sejf na zbraněJe třeba věnovat pozornost hmotnosti  trezoru pro zbraně, protože váha indikuje množství kovu v trezoru přímo. Samozřejmě, že hmotnost má vliv na bezpečnost trezoru, ale také při výrobě a jeho testování. Trezory s certifikáty jsou testovány za přísných požadavků.Při experimentech profesionální specialisté otevírají trezory za pomocí páčidla, vrtáků a dalších nástrojů. Trezory musí vydržet pokusy po určitou dobu. Je-li trezor otevřen dříve než stanovuje výrobce, sejf atestací a certifikací neprojde. Vysoce kvalitní trezory na zbraně prodávané v ČR jsou certifikovány dle norem EN14550 a EN 1143-1.

Dalším důvodem pro různé ceny podobných trezorů, může být ten, že dražší trezory mají samozhášecí výplň, nebo dokonce jsou certifikovány jako odolné trezory proti požáru. V případě požáru tyto druhy trezorů zajistí váš majetek, který se nachází uvnitř v bezpečí před zničením v důsledku působení tepla po dobu stanovenou výrobcem.

trezor-liktor-skrin-na-tri-zbrane-diana-queen-a-3-s1Další věc, která určuje cenu trezorů je jejich zpracování, způsob, jakým jsou malované a kolikrát jsou natřeny. Existuje zbraňový trezor s dřevěnou úpravou a ty, které jsou vyrobeny ze skla, které jsou velmi oblíbené mezi lovci, kteří se na své zbraně velmi rádi neustále dívají.

Pokud budete umísťovat trezor ve vlhkém, nevytápěném místě, měli byste se postarat o dodatečné opatření proti vlhkosti, které mohou způsobit korozi a plíseň, které mohou poškodit vaše uložené předměty. Existuje několik řešení. Za prvé, můžete instalovat malý ohřívač, který můžete připojit přes dutinu ze strany výrobce.

Je vhodné, abyste se ujistili, zda uložené věci nejsou vlhké, například zbraně po lovu, před vložením do trezoru, který může také pomoci chránit vaše bezpečí před vlhkostí. Je také vhodné, aby stál trezor na vyvýšeném místě, kvůli vytopení či povodním.

brihard_home_safe_2__2Je třeba pečlivě zvážit před koupí zbraňového trezoru, zda-li bude dostatečně velký pro všechny vaše zbraně a střelivo, zde se nesmí šetřit, protože vám bude sloužit několik let. Odborníci v našem obchodě www.saffort.cz, vám pomohou vybrat trezor, který vyhovuje vašim potřebám nejlépe tak, aby prodej z naší strany nebyl pouze jednorázovou záležitostí ale partnerstvím.

Najdete u nás trezory na krátké zbraně, zbraňové trezory v akci, sejfy na dvě zbraně, krátké zbraně, na dlouhé zbraně.

Prodejní cena našich trezorů je velmi příznívá dovolit si je může opravdu každý.Nejlépe si vyberete TREZOR on-line, bez starostí zbytečného navštěvování obchodů. Pro snažší Výběr můžete využít našeho  nástoje pro výběr. Naše trezory jsou dostupné s dopravou zdarma po všech městech nejen v Praze, Brně, Ostravě ale i v každé menší vesničce.

spolehliva-firma-2016_125Váš SAFFORT

Daniel Budín

Obchodní a Marketingový ředitel
Česká republika & Slovensko


Posted in Interier, Stavba.