Less Mess Praha

Potřebujete uskladnit sezónní vybavení? Využijte samoobslužný sklad!

Méně Mess Praha

Ne každý má doma tolik prostoru, či sklep, kam by mohl uschovat vše. V létě potřebujete někde uložit lyže, možná sáně, v zimě zase kolo, které ve sněhu nevyužijete. Kam ale s takovými předměty velkých rozměrů? Ideálním řešením jsou samoobslužné sklady, které jsou nonstop k dispozici a zároveň jsou hlídány nejmodernějšími systémy.

Malé i velké sklady pro každého

Tyto samoobslužné sklady provozuje už od roku 2002 firma Less Mess Storage. Sklady najdete na třech místech v Praze – v Holešovicích, na Pankráci a v Dejvicích (detailní informace najdete na www.lessmess.cz) a k dispozici jsou prostory již od jednoho metru čtverečního. Pro větší množství věcí je ale možno využít prostory, do kterých se vejde i kompletní výbava rodinného domu.

hall1Využijete je také

Pohodlně sem uložíte právě třeba lyžařskou výbavu, nebo doplňky, pro které už doma prostě není místo, ale nechcete se jich nutně zbavovat. Bojíte se o drahocennosti, či starožitnosti ve svém domě, když odjíždíte na delší cestu? I pro vás jsou tyto služby ideální.

Dvojí zabezpečení pro váš majetek

O svůj majetek se přitom nemusíte obávat. Kromě zabezpečení pomocí zámků s vlastním kódem,  jsou sklady monitorovány nejmodernějším zabezpečovacím systémem a alarmem.

Obalový materiál k dispozici

Pokud budete prostory používat jako mezistanici při stěhování, nebo si prostě chcete svůj majetek chránit proti vnějším vlivům, je v každé pobočce k dispozici velké množství obalových materiálů. Krabice různých velikostí, bublinkové fólie, šatní krabice, pásky a držáky a mnoho dalšího.

V poslední době si rádi užíváme velkého prostoru a ani v případě, že nevlastníte sklep, nemusíte být o takový komfort ochuzeni. Stačí, když využijete osobní skladové prostory!

 


Posted in Interier, Stavba.