dětská postýlka

Dětská postýlka, která pomáhá usnout

dětská postýlka

Pohádkové postýlky pro naše nejmenší

Když přijde na svět, okamžitě si podmaní celou rodinu bezmeznou láskou. Každý přírůstek do rodiny – ať už holčička nebo chlapeček – je tak radostnou událostí a štěstím, pro které jsou rodiče i prarodiče ochotni snést doslova modré z nebe. Milující rodiče touží po tom, dát své ratolesti všeho dostatek a tak myslí i na kvalitní spánek, o který se postará nejen pohádka na dobrou noc, ale také zdravotně nezávadná a pohodlná postýlka. A nejlépe kouzelná – jako vystřižená rovnou z pohádky.

Postýlka plná bezpečí a sladkého usínání

Usínání nebývá leckdy jednoduché pro nás dospělé, což pak pro malý uzlíček, který trápí spousta bolístek i noční můry, které často nezažene ani láskyplné uspávání milovanou maminkou. Od toho tu jsou speciální výrobci dětského nábytku, kteří myslí nejen na designovou originalitu svých výrobků, ale také klidné usínání a plnohodnotný spánek našich dětí. Díky tomu, že designeři umí popustit uzdu své fantazii, mohou chlapečci usínat v postýlkách ve tvaru lodí, letadel či vlaků a holčičky se nechat unášet na obláčku malých kočárů, hradů i zámků. Nezáleží vůbec na věku, objevíte totiž tyto originální postýlky i pro čerstvá miminka – zámecký kočár pro princeznu či prince je uzpůsoben doslova pro kojence a také pro jeho maminku. Výrobci myslí na dostatek odkládacích ploch pro pleny a další potřeby, rafinovaný přebalovací pultík jako truhlici za kočárem a samozřejmě na sladké usínání díky možnosti kolébání i za pomoci integrovaných zvukových efektů i těch z vaší sbírky.

dětská postýlka

Pohádkové postýlky pro jedno i více dítek? Žádný problém!

Nadchli jsme vás myšlenkou, která by z dětského pokojíčku vašeho dítka vykouzlila skutečnou pohádku, ale trápíte se tím, že dítek máte více než jedno? Vůbec nevadí – designeři myslí samozřejmě i na tuto variantu, a tak jim pohádkové usínání a pokojíček jako ze škatulky můžete dopřát i v případě, že jeden dětský pokoj obývá více princezen a princů. Co byste třeba říkali na originální palandu, která je integrovaná do modelu dvojplošníku, historického automobilu nebo klidně autobusu? Máte-li doma holčičky, pak i jim můžete dopřát usínání v kouzelném světě pohádek – palandy jsou totiž pro holčičky umístěny vedle sebe ve výšce a zakomponovány do tvaru hradu. Každá holčička má po bocích svou skluzavku a pod postýlkami zbývá i spousta místa pro hru a tvořivý dětský svět fantazie.

Líbí se vám myšlenka pohádkového spaní? Jste-li právě ve fází kompletní rekonstrukce či prvního zařizování dětského pokoje, vsadit můžete i na takové modely, které jsou vlastně hotovými komplety od postýlek po psací stoly, skříně i komody. A vaše dítko se tak po otevření dveří dětského pokoje může rázem ocitnout ve světě princezen, ale klidně i vesmírného korábu. A zkrátka nepřijdou ani mladí pánové a sličné slečny – i na ně výrobci myslí.


Posted in Interier.