Atlas Concorde ETIC

Atlas Concorde – to je špičkový výrobce obkladů a dlažeb

Atlas Concorde ETIC

Italští výrobci obkladů a dlažeb jsou odměni po celém světě. VAS rekonstruovaný byt Nebo stavíte dům, budou se v interiéru skvěle vyjímat obklady a dlažby od italského Výrobce Atlas Concorde. Svým současným i možným výhodám více než 60 produktových sérií, které respektují požadavky architektury a hodnosti se pouze do vaší domácnosti, ale i do komerčních objektů a venkovních prostor.

Atlas Concorde nabízí nadčasové produkty

Společnost Atlas Concorde zvelebuje naše domácnosti již od roku 1969. Vyrábí luxusní keramické obklady a dlažby , v luxusním barevném moderním designu. Její výrobky jsou na první pohled luxusní a zároveň se lehce udržují a respektují životní prostředí. Tato značka produkuje vaše výrobky do více než 100 zemí světa. Výrobky od Atlas Concorde jsou považovány za nadčasové a mají možnost v interiéru a exteriéru. Spokojeni budou i nejnáročnější způsoby. 

obklady-do-kuchyne

Estetické obklady a dlažby Atlas Concorde

Společnost Atlas Concorde se zavádí na nové technologické inovace a naslouchá návrháři a architektům. Obklady a dlažby Atlas Concorde nalezne vaše uplatnění právě v koupelnách a kuchyních, ale i ve vašem obývacím pokoji, chodbě nebo venkov terase. Snadno se instalují a vyhovují současným estetickým požadavkům. Produkty od této značky zaujmou zejména lidi, kteří obdivují italskou eleganci a chtějí od vás zanést do vašeho domova.

Dlažba do interiéru a exteriér

Možná právě teď zvelebujete prostor kolem vašeho domu nebo balkon. Nevyžádejte si vhodné dlažbu s protiskluzovým povrchem, která bude bezpečná i při mrazivém nebo deštivém počasí. Dlažba Atlas Concorde je vodotěsná a odolná proti znečištění. Stejně tak jsou dlažby a obklady možné do vnitřních prostor, kde je možné hledat vhodné a zároveň designově propracované obložení. I v tomto případě čeká spokojeni s kolekcemi od tohoto italského výrobce.

Atlas Concorde BRILLIANT

Luxusní kolekce Atlas Concorde

Podívejme se blíže na vybrané sbírky. Velmi oblíbená je kolekce Marvel, zajících vyzařuje luxus. Pokud máte rádi obklady a dlažby s motivem dřeva, jasnou volbou jsou kolekce Etic a Axi. Líbí se vám plastický efekt obkladů? Dostupné kolekci 3D obkladů   s výstupními vzorováním. Nechybí ani mozaiková kolekce Dwell, kolekce kolekce Arty v efektu pálených cihel nebo velkoformátová kolekce XL.

Výrobce Atlas Concorde je schopen uspokojit své přátele. A třeba podotknout, že se mu na velké daří. Vyšší investice do vaší domácnosti obklady a dlažbou od této společnosti – bude to nejlepší investice domácího života!

Kdo má velký výběr obkladů a desek, má možnost předvést showroomy společnosti Keraservis, které najdete v Brně v centru Kaštanové nebo v Praze v centru Křižíkova.

Pokud se chcete jen inspirovat, podívejte se na stránku https://www.keraservis.cz


Posted in Interier.