ivt-geo-tepeln-erpadla-pro-komern-a-veejn-budovy-1-638

Geotermální energie je budoucnost! Budete její součástí?

ivt-geo-tepeln-erpadla-pro-komern-a-veejn-budovy-1-638

Velké projekty na její využití po celé Evropě. Ve Švýcarsku zásobují geotermální čerpadla v okolí velkých jezer, na Islandu je uváděn v životě projekt na rezervaci peněz z hlubinných vrtů na pomezí tektonických desek, v Rakousku „vsadí“ na geotermální energii coby alternativu k nestabilním zdrojům v rámci větrné či solární energie. Dokonce, iv Česká republika je „na papíře“ projekt stavby geotermálních elektráren. Vy máte nyní příležitostné geotermální teplo ve vašem prospěch.

Těší se na to, aby bylo možné zaplatit náklady na teplo, nezávislost na dodávkách paliva, zajištěné dodávky bez ohledu na aktuální povětrnostní podmínky. Geotermální úspory mohou být napříč Českou komisí, máte k dispozici „jen“ pozemek o výměře 200 m² – 400 m².

Získejte pouze geotermální energii, máte na zahradě nebo si chcete nechat zapomenout na zahradu.

Geotermální tepelné čerpadlo patří mezi nejvýkonnější, nejodolnější a nejúspornější typ tepelných čerpadel vůbec. V porovnání s velmi rozšířenými typy čerpadel vzduch / vzduch a vzduch / voda, u těchto čerpadel se můžete těšit na cca 30% běžných spotřebičů elektrické energie a bezhlučného provozu.

Vhodný s využitím zdrojů, geotermální tepelné čerpadlo, které je možné vyrobit pomocí teploměru a teploty vody, levnější, viz níže uvedená tabulka

Porovnání nákladů na teplo a teplou vodu

Zdroj tepla Vytápění Teplá voda Celkem
Tepelné čerpadlo        7 118 Kč            2 412 Kč      9 530 Kč
Hnědé uhlí        6 908 Kč            3 020 Kč      9 928 Kč
Černé uhlí        8 708 Kč            3 807 Kč    12 515 Kč
Dřevěnéěnéěo        9 428 Kč            3 833 Kč    13 261 Kč
Zemní plyn      11 816 Kč

           5 338 Kč

   17 154 Kč
Elektřina      24 077 Kč            9 597 Kč    33 674 Kč

Pozn. Potřeba energie na vytápění a teplou vodu 13 214 kWh / rok, spotřeba elektrické energie pro ostatní spotřebiče 3 229 kWh / rok, zdroj TZB-INFO.cz

Moderní tepelné čerpadlo využívající energii pod povrchem země umí jen topit, ale i chladit, viz informace o tepelných čerpadlech EcoGeo . Ve vaší domácnosti se zdá, že máte možnost pohodlného pobytu v zimě iv létě, znáte návštěvníky, kteří mají zdroj tepla a klimatizaci. Tepelné čerpadlo EcoGeo je běžně využíváno iu administrativní budovy, prostory prostor apod., Tj. dodávky velkého množství tepla pro rodinné domy zvětšené bez fotobance.

Případné dotazy k možnosti využití tepelných čerpadel EcoGeo pro vaše nemocné poskytovatele speciálních tepelných čerpadel od společnosti GT Energy, sro, kteří mají čerpadla čerpadel EcoTeGeo či čerpadlo značek IVT, Mitsubishi, YANMAR, EcoGeo.


Posted in Stavba.