teplo domova

Vpusťte do ložnice letní barvy

teplo domovaLáká Vás vůně léta a barva moře? Připadá vám, že se teplých odstínů nemůžete nasytit? Máme pro vás tip, jak se obklopit létem i u vás doma. Převlékněte postele, změňte povlaky na polštářcích a do vašeho domova vejde plno energie a optimismu!

Nové barvy v ložnici

Převlékat ložnici si můžete dovolit tak často, jak jen budete chtít. Pro letní měsíce jsou vhodná například saténová povlečení. V naší nabídce značky SCANquilt najdete dva typy bavlněného saténového povlečení podle stupně nežehlivosti. SATÉN je vysoce kvalitní tkanina v atlasové vazbě vyrobená z jemných přízí z dlouhovlákné česané bavlny, která má nižší mačkavost, je splývavější a hladší v porovnání s klasickými plátnovými tkaninami. Při vypnutí po praní a sušení v závěsu se velmi snadno žehlí.

teplo domovaPokud už nechcete povlečení žehlit vůbec, vyberte si nežehlivý SATÉN PLUS nebo SATÉN DESIGN, které patří k tomu nejkvalitnějšímu, co značka SCANquilt nabízí. Vysoce hladká atlasová tkanina vytváří jemný přirozený lesk a speciální nežehlivá úprava zase zajišťuje nejvyšší schopnost regenerace vláken po vyprání, proto povlečení nevyžaduje při sušení v závěsu žádné žehlení.

Sáhnout ale může i po kvalitním bavlněném povlečení v hladké plátnové vazbě, které patří v domácnostech mezi nejoblíbenější. Kvalitu ovlivňuje nejen rovnoměrnost a hustota přízí, ale i tisk a stálobarevnost v praní. Výběr vzoru záleží už jen na Vás.

O značce SCANquilt

Značka SCANquilt je výrobcem a prodejcem sortimentu zaměřeného na lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. V síti třiceti prodejen pro celé České republice nabízí kromě širokého a exkluzivního výběru ložních souprav i mnoho typů přikrývek, polštářů nebo kvalitních ručníků a županů.

Více na www.scanquilt.cz

 


Posted in Interier, Uncategorized.