tepelne-cerpadlo-vzduch-vzduch

6 důvodů ke koupi tepelného čerpadla u IVT, s.r.o.

Hledáte seriózního partnera pro výběr vhodného tepelného čerpadla? Níže jsme pro Vás připravili šest důvodů, proč byste Váš záměr pořízení nového zdroje tepla měli konzultovat se společností IVT, s.r.o., jedničkou na trhu s tepelnými čerpadly v České republice.

 

 1.      Více jak 40 let zkušeností a pozice jedničky na českém trhu

IVT je značka tepelných čerpadel původem ze Švédska, jež se nyní těší více jak 40leté historii Od roku 2005 je firma IVT součástí koncernu BOSCH Thermotechnik GmbH, největšího evropského dodavatele topenářské techniky. Společnost IVT,tepelne-cerpadlo-vzduch-vzduch s.r.o., distributor tepelných čerpadel pro Českou republiku, působí na trhu od roku 1991 a s 12 000 instalovanými tepelnými čerpadly je dlouhodobě největším dodavatelem čerpadel.

2.      Široký sortiment

Společnost IVT, s.r.o má ve své nabídce tepelná čerpadla typu: vzduch/voda, vzduch/vzduch, větrací vzduch/voda, země/voda, voda/voda. Široký sortiment produktů umožňuje společnosti IVT, s.r.o. doporučovat svým klientům typ tepelného čerpadla, který nejlépe splňuje jejich požadavky.

3.      Skvělé reference

Tepelná čerpadla IVT najdete v rodinných domech, administrativních budovách, zoologických zahradách, klášterech, školách, bytových domech, rekreačních i průmyslových objektech. Ať již tedy plánujete tepelné čerpadlo instalovat do jakéhokoliv typu nemovitosti, je téměř jisté, že IVT, s.r.o. najde řešení.

4.      Kvalita práce

Společnost IVT, s.r.o. si nechala zpracovat anonymní hodnocení svých služeb, jehož výsledky jsou nadmíru uspokojující, posuďte sami:

  • 96 % zákazníků potvrdilo dodržení termínu dodá
  • 93 % zákazníků potvrdilo dodržení nabídkové
  • 1,35 je průměrná známka hodnotící odborné znalosti dodavatele IVT.
  • 1,4 je průměrná známka hodnotící spokojenost s kvalitou prá
  • 1,3 je průměrná známka hodnotící rychlost servisu.

5.      Poskytované záruky

Na tepelná čerpadla IVT získáte 2 roky plné záruky, 5 let materiálové záruky a 10 let záruku na kompresor. Kromě toho si u IVT můžete sjednat doplňkové pojištění.

6.      Prodejní síť

Společnost IVT, s.r.o. disponuje prodejní sítí s působností po celé ČR a vybraných regionech Slovenska. Ať již bydlíte v jakémkoliv koutu České republiky, máte jistotu, že je Vám na blízku zástupce společnosti IVT, s.r.o., který je připraven Vám pomoci s výběrem vhodného tepelného čerpadla i zajištěním pravidelné údržby.

 


Posted in Interier, Stavba.