keramické podlahy

Jaké jsou výhody keramických podlah

keramické podlahyKeramická podlahová krytina je již delší dobu v popředí zájmu a to především díky svým uživatelsky přívětivým vlastnostem. Kromě rychlé pokládky je taková podlaha vhodná prakticky do jakéhokoliv interiéru a má praktické vlastnosti. Univerzálnost keramické podlahy je tak dalším obrovským plusem tohoto materiálu. Podívejte se v čem spočívá přínos keramických podlah.

Rychlá pokládka

Možná jste se potýkali s problémy ohledně pokládky podlahy v minulosti. Nyní máte k dispozici další možnosti. Plovoucí podlaha tohoto typu se pokládá tzv. suchým procesem. Výrazně se tak uspíší veškerá pokládka a také provozuschopnost podlahy. Pochůzná je totiž již 24 hodin po instalaci. Plné zatížení je tak možné už do druhého dne od samotného položení. Stává se tak nejen vhodným materiálem pro rychlé stavby, ale také pro domácnosti, kde je žádoucí úspora a ekonomická řešení.

keramické podlahyIdeální pro podlahové vytápění

Stále více se keramická podlaha se implementuje v místech, kde má být podlahové vytápění. Tloušťka keramické podlahy je totiž pouhé 2 cm. Podlahové vytápění je populární nejen kvůli tomu, že neruší interiér, ale také proto, že se jedná o úsporné řešení vytápění domů. Často ale bývá problém právě s vysokými podlahami a materiály, ze kterých jsou vyráběny. Teplo z podlahového systému pohlcují a nepouští dále. Keramická podlaha tento problém eliminuje.

Vyzkoušejte sami

Keramická podlaha je navíc k dostání v mnoha barevných variantách a designech. Přizpůsobí se tedy jakékoliv místnosti, dle vašeho vkusu. Taková podlaha je něco, co chcete mít v domě, protože nejenže sluší, ale také je úsporná a praktická. Pokud hodláte rekonstruovat, nebo stavět nové bydlení, keramická podlaha by rozhodně neměla chybět ve vašem výběru.

keramické podlahy

 

 

 


Posted in Interier.