povlečení

Nestresujte se s výběrem povlečení pro teenagery!

povlečení

Už vaše děti vyrostly z Krtečka, Mašinky Tomáše a princezny Sofie První? Tahle změna se projeví nejen v jejich oblékání, ale i v doplňcích, které si budou vybírat. Chcete jim udělat radost? Pořiďte jim povlečení s oblíbeným motivem.

Fotbalista nebo něžná princezna?

Perete každý týden fotbalový dres a když hraje jeho oblíbený tým, neodlepí se od obrazovky? V tom případě vylaďte pokoj do zelené barvy. Pokud nechcete zrovna brčálové stěny, které si stejně polepí plakáty oblíbených fotbalových vzorů, začněte u povlečení. Pod peřinou s fotbalovým míčem budou jeho sny o vyhraných zápasech ještě živější.

A když mu běhání za míčem nepřijde jako zábava, s auty určitě nic nezkazíte. Je-libo veterána, nebo spíš nějakou motorku? Tohle jsou vzory, které zaujmou kluky každého věku.

U malých slečen budete muset víc sledovat aktuální trendy. Loni a letos to jsou třeba jednorožci. Pro ty starší zvolte romantický potisk nebo připomínku cestovatelských zážitků. Ale pokud si nejste jistí, raději se mladé puberťačky zeptejte. Aby náhodou váš dárek neskončil ve skříni s označením, že je to fakt trapný. Možná už jsou pro ni velké potisky moc dětské a chce si pokoj udělat po svém. Nebuďte smutní, že už to není malá holčička. Navrhněte jí povlečení s nějakým jemným, nerušivým vzorkem a klidně vezměte několik typů, ať si sama vybere, na které má právě náladu.

Pár praktických rad na závěr

V tomto věku nemá cenu moc investovat do luxusních materiálů. Ideální je kvalitní bavlna vyšší gramáže, která se jen tak nesepere a zůstává stále jemná na omak. Zkuste třeba bavlněné povlečení z Písku. Firma Kvalitex má dlouholetou tradici ve výrobě povlečení a v jejím e-shopu najdete spoustu krásných vzorů pro mladé. Povlečení je v normální i prodloužené délce, takže se nemusíte bát, že z něj váš potomek rychle vyroste. Určitě oceníte i jednoduchou manipulaci, kterou zajišťuje zapínání na zip. Nechte se inspirovat!


Posted in Interier.