MARO_3D bryle

3D zhmotnění Vašich fantazií o koupelnách

MARO_3D bryle

Při rekonstrukci stávající koupelny nebo zařizování nové koupelny se Vám v dnešní době otevírají nepřeberné možnosti, jež jsou dnes na trhu k dostání. Zorientovat se v široké nabídce koupelnových zařizovacích předmětů a přetavit tak Vaše představy do konkrétní podoby, Vám může usnadnit návštěva koupelnového studia MARO. Poradí vám s výběrem produktů, představí nejnovější trendy a navrhnou Vám koupelnu, kde se budete cítit pohodlně. Nechte promluvit Váš styl, oblíbené tvary, barvy, materiály a pomocí grafického programu a 3D vizualizace získáte reálný náhled, jak by Vaše koupelna mohla v budoucnu vypadat. Pocit, když do ní poprvé vkročíte a dýchne na Vás její atmosféra, se Vám ještě více přiblíží díky 3D brýlím, které jsou již standardem všech showroomů koupelen MARO.

MARO_graficka vizualizace

Koupelnová studia MARO

Koupelnová studia nabízí široký sortiment koupelen a koupelnového vybavení, které si můžete vychutnat a vyzkoušet. Jsou zde zastoupeni přední domácí a zahraniční výrobci. V této výhodné nabídce vás vítají odborníci na studium a naleznou pro vás řešení na míru.

Showroomy koupelen MARO se nachází v 8 městech České republiky. Pardubice, Kolín, Česká Třebová, Velké Meziříčí, Trutnov, Hradec Králové a nově otevřené exkluzivní studio v Praze-Karlíně – Nová tvář koupelen MARO.

mapa_logo

Více informací na: www.maro.cz , www.marokarlin.cz


Posted in Interier.