garážová rolovací vrata

Garážová rolovací vrata zajistí vaše bezpečí a pohodlí

Rolovací vrata tvoří účinný způsob, jak zabezpečit dům nebo garáž. Díky inteligentní konstrukci garážových vrat se vyhazujeme stavební úpravy, které zabírají čas a stojí další peníze.

garážová rolovací vrata

Proč vyměnit stará vrata za rolovací?

Rolovací garážová vrata nejsou jen znakem moderního domova. Připravují výhody, díky kterým na klasickou vratu se zámkem rázem zapomenete. Například rozměry vrat se liší podle použitých lamel, které mohou mít až 6 metrů. Šířka garáže vás tak při výběru kvalitních vrat nemusí omezovat.

Bezpečí před zloději i nárazem

Největší výhodou kvalitních rolovacích garážových vrat je jejich bezpečnost a odolnost vůči vloupání. Pevné lamely s ochranou proti nadzvednutí připravené budovy před nevítanými hosty. Ochrání váš majetek a zamezí přístup nezvaným návštěvníkům.

Úspora místa

Rolovací vrata do garáží navíc šetří místo . Bez obav můžete automaticky zastavit přímo u garáží a nákupů. Vrata se rolují směrem nahoru , a tak nezabírají cenné místo na následující cestu. Podobně nenápadná jsou i při kompletním otevření – lamely se skryjí buď do boxu, nebo na samotnou hřídel.

garážová rolovací vrata

Dálkové ovládání pro ještě větší komfort

O pohodlné otevírání vrat se starým dálkovým ovladačem, který šetří čas při otevírání. Obzvlášť když prší, sněží nebo třeba padají kroupy. Pro případ odstávky elektrického proudu mají vrata záložní ruční ovládání .

Více světla v garáži

A ani špatné ponuré počasí vás nemusí vyhnat od rozdělané práce nebo úklidu v garáži. Pokud zvolíte variantu vrat s průhlednými lamelami nebo okénky, získáte i uvnitř dostatečných světel. Ve výsledku tak ušetříte za energii  nutnou pro osvětlení jinak temné garáže.

Rolovací vrata Minirol musí být kvalitní a funkční způsob , jak připravit garáž nebo jiný prostor před nezvanými hosty. Zároveň ale slouží také jako estetický prvek, který barevně sladíte s fasádou domu.

Zajímá vás o rolovacích garážových vratech více? Kontaktujte obchodního zástupce a nechte si vytvořit nabídku vrat Minirol zdarma.

garážová rolovací vrata


Posted in Stavba, Zahrada.