podlahy

Bydlete exkluzivně s PVC Contract

PVC podlahy patří k tradičním a stále velmi rozšířeným typům podlahových krytin. Jsou k jejich výhodám? 

Co je vlastně PVC podlahy a její výhody 

PVC velmi polyvinylchlorid je velmi často použitým materiálem, a to iv průmyslu. Ke zvýšení jeho předurčují jeho vlastnosti, zejména vysokou odolnost. Chcete-li platit jako pro vliv světla, tak i pro ostatní vlivy prostředí.

U PVC podlah je možné očekávat za pozitivní pozitivum se snadnou kontrolou a snadnou pokládku. Mohou mít negativní podobu samolepicích čtverců. Vynikající i řadové vlastnosti, na současném trhu jsou dostupné PVC s přísadou křemičitého písku a vlastní protiskluzovou úpravou.

V domácnosti je možné mít alergii, v PVC se nedrží roztoči. Důvodem, proč se rozhodnete pro zajištění PVC, máte možnost použít zvukový a tepelně velmi dobře izolovat.

podlahy

Jak se vyrábí PVC aneb základní dělení 

Tyto PVC podlahy jsou tedy vyrobeny ze syntetického materiálu. Častým omylem je ztotožňování pojmu PVC a linoleum. Linoleum je možné materiálem přírodního. Obecně je možné hledat výrobní technologie rozdělit na tzv. heterogenní nebo homogenní PVC.

Homogenní podlahy jsou složeny pouze z velkých vrstev (chemické složení materiálu je tedy v celé jeho váze oblečené) a jsou celé probarvené. Heterogenní podlahy se skládají z recyklovaných vrstev, dezénu, horního PVC, dalších nosných vláken a spodního PVC. Další peníze mohou být tzv. PUR. Zpravidla jsou to ty, které si běžně pořizujeme do bytů.

Současné PVC podlahy se přicházejí s velkým množstvím provedení a dekorů. Heterogenní PVC může napodobit špatnou složku. U homogenních krytin k omezeným a designovým možnostem je poněkud omezenější, jejich pravděpodobná pravděpodobnost, že snesou vysoké zatížení. Z tohoto důvodu se vaše aplikace v halách, na schodištích, nebo vaši mají chemické laboratořích.

podlahy

Podlahy s moderním očekáváním 

Podlahové krytiny z kolekce PVC Gerflor DesignTime Contract jsou vysoké zátěžové, sdílené do třídy 34/43. Vaše využití bude v extrémně namáhaných místech, jako jsou průmyslové provozy. Primární se tyto podlahy hodí do interiéru a do prostoru, kde je sucho.

Kolekce Geflor DesignTime Treaty přichází s desítkou pixelových dekorů. Ty jsou díky svému pojetí jednobarevné, můžete v ploše jejich originální design zajímavým způsobem vynikne. Možnosti se díky absenci spárují velmi snadno udržují a jsou možné iv prostoru, kde se kladou dostatečné prostředky na hygienu, mohou být použity v nemocnicích.

Zatížení je jedním z možných způsobů, které lze využít při nákupu nového PVC, kde se nachází brát v potaz. Další vlastnosti, které nám pomohou při rozhodování o vhodnosti použití konkrétního krytiny, najdeme vždy v technické knize u zákazníka.

Doporučujeme vám doporučit naše showroomy v Praze, Brně, Plzni, Ostravě a Velké Bíteši. Rádi vás tam s výběrem a realizací nových podlaží specializujeme své přátele.

Více informací a inspiraci kontaktu na: https://www.svetpodlah.cz/

 

 

 


Posted in Interier.