AP01_LAUFEN_NAVIA_SM06

Toalety Laufen s bidetovou sprškou: Hygiena bez kompromisů

 

AP01_LAUFEN_NAVIA_SM06

Toalety s bidetovou sprškou značkou Laufen nabízí nejmodernější technologie ukryté v designové švýcarské keramice. Díky tomu jsou k nerozeznání z běžných WC a dokonale se tak díky svému nadčasovému vzhledu hodí do vaší domácnosti. Svým poskytovatelem poskytuje možnou hygienu pomocí nabídky bidetové spršky s mnoha funkcemi. Obě toalety jsou aktuálně k dostání ve speciální cenové nabídce s instalací, zaškolením zdarma a prodlouženou záruční dobou zdarma.

WC Cleanet Riva: Švýcarská kvalita v každém ohledu

WC Cleanet Riva je revoluční švýcarskou toaletou se zabudovanou bidetovou sprškou. Na první pohled zaujme své celokapotovanou konstrukcí z kvalitní keramiky. Peter Wirz, švýcarský designér, se při návrhu toalety Cleanet Riva ovládil vizí čisté jednoduchosti. Zákazníci podle jeho slov netouží po toaletě, která by připomínala stroj, ale po klasické toaletě s nejlepšími dostupnými technologiemi.

AP01_Cleanet_Riva_10

Nejmodernější technologie i dokonalá hygiena

Výrobce Laufen dokázal všechny technologie zabudovat do uzavřeného keramického střepu a připravit si esteticky působivý produkt, který se hodí do vaší interiéru. Klíčové vlastnosti této toalety prémiové třídy je široká nabídka intuitivních funkcí sprchování. Dostupné s integrovanou bidetovou sprškou se při běžném použití ovládače pomocí nerezového, snadno nahmatatelného rozhraní na straně sedátka. Jeho aktivní aktivisté nebo znechucení pyšní vody, otáčením pak máte regulovat jeho pozici. Vyhledáváte samostatně stojící otočné periferní spršky.

Cleanet Riva je jedinou toaletou se zabudovanou bidetovou sprškou, která používá vícestupňovou hygienickou koncepci, kde se celý systém cirkulace vody v pravidelných intervalech a tepelně čistí. Poslouchejte co nejsnazší čištění je toaleta bez jakýchkoli spojů a keramika byla ošetřena povrchovou úpravou LCC zabraňující usazování nečistot. Sedátko s poklopem je vybaveno funkcí pro snadné odejmutí. Dostupné Cleanet Riva se účinně a čistě splachuje, šetří odpadovou poptávku po oplachovém kruhu.

WC Cleanet Navia: Novinka zaměřená na uživatele

Nová toaleta Cleanet Navia se zabudovanou bidetovou sprškou zaujme svým nadčasovým švýcarským designem, snadným ovládáním a kompaktními rozměry. Její hlavní předností je snadné použití a ovládání v dostupné s nejmodernějšími technologiemi. Dostupné Cleanet Navia je čistící švýcarský produkt designovaný Peterem Wirzem, který stojí i za toaletou Cleanet Riva.

Sprchová toaleta Cleanet Navia se zaměřením na konkrétní výhody a na aktivní rozhraní. Svým kompaktním designem, jednoduchými funkcemi a atraktivními uživateli je běžná domácnost, pro hygienu na vašem místě.

Intuitivní ovládání i bezpečné čištění

Klozet Cleanet Navia je osvědčený a intuitivní konceptem obsluhy s postranním ovladačem se základními funkcemi a ovládáním trysky. Lze použít i mobilní aplikace, která je intuitivní na ovládání. Hledejte přístupy hned pro uživatele, kteří používají funkcionality, které společnost Laufen již dříve žádala o oblíbenou sprchovou toaletu Cleanet Riva.

Hygiena je pro noviny Cleanet Navia vším. Dostupné se snadno čistí díky konstrukci bez oplachového kruhu, povrch keramiky má hygienickou úpravu LCC. Vyměnitelná tryska, která je zapuštěná a ukrytá za záslepkou, se před vlastní aplikací i po něm samotné důkladně očistí. Duroplastové sedátko se snadno odnímá a má zabudovaný zpomalovací systém.

Obě toalety jsou k dispozici v pražské galerii Praha – Art of Bathrooms v blízkosti náměstí IP Pavlova. Funkční WC Cleanet Riva je zde ik vyzkoušení.

www.laufen.cz
www.laufen-cleanet.cz

Zdroj: PR článek společnosti Laufen CZ


Posted in Interier.